27. helmikuuta 2017

Kesätyöhaastattelut lähenee

Ensi viikolla ne taas alkavat… Kotkan kaupungin kesätyöhaastattelut! 

Haastatteluihin on kutsuttu yhteensä 787 nuorta, Teitä on paljon!  Meitä haastattelijoita jännittää varmasti yhtä paljon kuin haastatteluihin kutsuttuja. Jos olet tulossa haastateltavaksi, lukaisepa tämä. 
  1. Tule paikalle hyvissä ajoin, laita nimilappu maalarinteipillä rintaan esim. Maija M. ja istu odottelemaan (teipin saat haastattelupaikasta). Sinut kutsutaan sisään.
  2. Haastattelijoita on aina kaksi, joista toinen kysyy kysymyksiä ja toinen tekee havaintoja. Ryhmähaastattelussa on samaan aikaan pääsääntöisesti seitsemän nuorta.
  3. Mieti etukäteen, miksi olisit hyvä haettuun työhön. Varmista, että tiedät mihin työhön olet hakenut. Pohdi myös omia taitojasi.  Jos osaat esimerkiksi soittaa kitaraa, olet hyvä kuuntelemaan tai istuttamaan tulppaaneja, tästä voi olla hyötyä haastattelussa.
  4. Muista, että haastateltavia on lähes 800, mutta kesätyöpaikkoja kaupungilla on vain 276. Älä siis masennu, jos et saakaan työpaikkaa. Pärjäsit haastattelussa varmasti hienosti, mutta kaikkia hienoja työntekijöitä ei voida valitettavasti ottaa töihin.
  5. Haastattelijat kirjaavat ylös huomioitaan sinusta ja muista haastateltavista. Esimerkiksi olisitko sopiva juuri kyseiseen työhön, oletko motivoitunut ja miksi sinulle olisi tärkeää tulla valituksi. Sen mukaisesti saamme valittua työntekijät työpaikoille.
  6. Tieto valinnoista tulee sinulle viimeistään 21.4.

Huom! Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus huomioidaan! Hakijoita ei aseteta eri asemaan iän, terveydentilan, kansallisen tai etnisen alkuperän, sukupuolen tai sukupuolisen suuntautuneisuuden vuoksi.

Tsemppiä jokaiselle kesätyöhaastatteluun tulijalle!  Ja mikä tärkeintä; 

Tule sellaisena, kuin olet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti