8. maaliskuuta 2016

Meripäivät siintävät jo horisontissa

Täytyy tehdä tunnustus, olen Meripäiväneitsyt (kirjoittajana koordinaattori Kaisa Heimonen). Odotan siis innolla ensi kesää ja Meripäiviä 28.-31.7., sillä silloin Kotkassa tapahtuu!

Eilen julkaistiin jo ensimmäiset Areenan esiintyjät ja paikalle ilmestyvät mm. Cheek, Antti Tuisku, Juha Tapio, Paperi T, Mira Luoti, Kaija Koo, J. Karjalainen ja Ismo Alanko.



Meripäivien yhteydessä järjestetään ensi kesänä myös uusi urheilutapahtuma, Meripäivä Adventure. Meripäivä Adventure on seikkailuhenkinen kisa, joka käydään 29. heinäkuuta Katariinan meripuistossa. Tapahtuman painopisteenä ovat erilaiset rastit vedessä. Sarjan voi valita sen mukaan haluaako enemmän hupia vai hikeä. Tapahtuman järjestämisen yksi tärkeä tavoite on nuorten osallistaminen ja nuoret ovat itse luomassa tapahtumaa.



Meripäivien ensimmäisenä päivänä 28.7. Sibeliuksen puisto koristellaan neulegraffiteilla edellisvuoden tapaan, sillä Koko Kotka Neuloo! Neulegraffitia neulotaan, virkataan tai valmistetaan vapaalla tyylillä kevään ja kesän aikana porukalla. Oman ryhmän voi ilmoittaa mukaan: kokokotkaneuloo@gmail.com
Ohjaamo on ainakin lähdössä mukaan!



Voisikohan Ohjaamo olla mukana myös Paraatissa?
Mahdollisuuksia osallistua on mielettömästi!

Tulis jo kesä ja kärpäsiä!

-Kaisa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti