9. tammikuuta 2017

Pääsiskö kesätöihin?



Nyt se alkaa, nimittäin kesätyöhaku. 

Kotkan kaupungin kesätyöhaku alkaa 14.1. Jokainen nuori varmaan toivoo pääsevänsä kivaan kesätyöhön, jossa voisi tienata hieman rahaa, saada kokemuksia tai jos ei muuta, niin edes kutsun työhaastatteluun. 

Kotkassa päätettiin vuoden 2017 kesätyöhaun osalta tarjota kaikille hakijoille mahdollisuus päästä esittäytymään. Luit ihan oikein, kaikki hakijat haastatellaan, vaikka se tarkoittaisi satoja ja satoja hakijoita. Olemme nimittäin Kotkan Ohjaamossa varautuneet haastattelemaan yli 900 hakijaa! Hieman jännittää, että kuinkahan paljon niitä hakemuksia oikein tulee? 😅 

Töitä on tarjolla on melkein kaikilta toimialoilta, sekä Tall Ship Races - tapahtuma, joka yhdessä meripäivien kanssa lisää kesätyötarvetta. Lisätietoja hausta ja hakuehdoista löydät tästä linkistä (linkki)







25.1 Pasaatissa järjestetään yhdessä TE-toimiston kanssa kesäduuni 2017 - tapahtuma. Siellä paikalliset yritykset ovat etsimässä kesätyöntekijöitä ja esittelemässä toimintaansa.


Kotkan Ohjaamo järjestää nuorille tammikuussa erillisiä työnhakuopastusinfoja. Infoissa ammattilaiset kertovat vinkkejä työn hakemiseen ja auttavat tarvittaessa hakemuksen laatimisessa. Myös muulloin Ohjaamossa ollaan valmiita auttamaan, missä tahansa työnhakuun liittyvässä asiassa.

Työnhakuun liittyviä tapahtumia Ohjaamossa:

  • 25.1 Xamkin opiskelijat opastavat työnhaun saloihin.
  • 1.2 Go On  yhtiön HR-asiantuntija kertomassa ammattilaisen vinkkejä työnhakuun, sekä mahdollisuus ottaa itsestään valokuakuva hakemusta / ansioluetteloa varten. Paikalla myös TE-toimiston asiantuntija.
Muistithan että  aina keskiviikkoisin Ohjaamossa on paikalla työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntija.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti